У глави Пентагону виявили рак: як зараз почувається Ллойд Остін і чи повернеться він до роботи

Співробітники одного з медичних закладів у Штатах виявили у глави Пентагону Ллойда Остіна онкологію. Керівника оборонного відомства Сполучених Штатів Америки було прооперовано.

Ллойд Остін

Вашингтон заявил о прогрессе ВСУ на фронте. Фото - apostrophe.ua

Як інформує “НБН” із посиланням на повідомлення кореспондента Politico в соціальній мережі Х Лари Селігман, медики виявили у керівника Міноборони США рак. Остіна було прооперовано.

Згідно з інформацією, яку озвучили медики, захворювання на рак простати у Ллойда Остіна було виявлено на початку грудня 2023-го. Уже двадцять другого грудня він пройшов “мінімальну інвазивну хірургічну процедуру для лікування раку під назвою простатектомія.

Первинне обстеження Ллойда Остіна виявило в нього інфекцію сечовивідних шляхів. Як наслідок, його госпіталізували, а вже другого січня було ухвалено рішення перевести його в реанімаційне відділення для ретельного догляду, а також підвищеного рівня спостереження.

Наскільки відомо, американський лідер Байден, а також заступник Остіна дізналися про госпіталізацію очільника Пентагону тільки через три дні після цього. Водночас така секретність суперечить звичайній американській практиці з президентом та іншими чиновниками США і членами уряду.

Що цікаво, сам Ллойд Остін сьомого січня заявив, що він уже одужав і з великим нетерпінням чекає на повернення в Пентагон.

Як відомо, раніше Остін заявляв, що Україна найближчими роками буде здатна відбити агресію Росії.

Exit mobile version