Демократи панікують через невдалий виступ Байдена на дебатах і намагаються мінімізувати його наслідки – ЗМІ

Агентство Reuters повідомило, що у Демократичній партії панікують через невдалий виступ американського лідера Джо Байдена на дебатах із Дональдом Трампом. Політична сила намагається виправити ситуацію.

Джо Байден

Фото – AP Photo/Evan Vucci

Журналісти заявили, що Демократична партія намагається мінімізувати негативні наслідки невдалого виступу глави держави на дебатах із Трампом, пише «НБН» із посиланням на видання Kreschatic.

Соратники президента США та аналітики стурбовані тим, що після заходу в Атланті його позиції могли похитнутися. На тлі рішучого і агресивнішого Трампа глава Білого дому виглядав менш підготовленим і впевненим.

Демократи запанікували, бо бояться, що невдалий виступ Байдена негативно вплине на результати виборів, зокрема, серед невизначених виборців.

Політична сила негайно почала намагатись виправити ситуацію. Щоб підвищити видимість президента та зміцнити довіру електорату, у партії вирішили, що глава держави більш активно з’являтиметься на інтерв’ю та публічних заходах.

Окрім цього, демократи хочуть залучити для підтримки виборчої кампанії американського лідера більше відомих громадських діячів та політиків.

Зазначимо, що під час дебатів Байден закликав американців голосувати за його опонента, якщо вони хочуть Третьої світової війни. Також він вказав на країни, які стануть наступними жертвами РФ у разі поразки України.

Exit mobile version