Пожежа на поліефірному заводі в Ростовській області: у Мережі заявляють про вибух у цеху з виробництва FPV-дронів

У середу, 17 січня, пролунав вибух на поліефірному заводі в місті Шахти Ростовської області РФ, після чого спалахнула пожежа. У Мережі заявляють, що «бавовна» відвідала цех із виробництва FPV-дронів. В результаті підприємство втратило понад 200 ударних безпілотників.

Пожежа на поліефірному заводі у Ростовській області РФ 17 січня

Фото - соцмережі

Російський Telegram-канал Don Mash, посилаючись на слова очевидців, повідомив, що у Шахтах почули вибух на поліефірному заводі «Авангард», після чого там почалася пожежа. Кадри густого чорного диму на підприємстві опублікували в Мережі, інформує «НБН».

Пізніше Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела в уряді Ростовської області, заявив, що вибух стався в цеху з виробництва FPV-дронів, які підприємство продавало для окупаційної армії.

Співрозмовник у МВС РФ заявив, що розглядається версія про підрив цеху. Відомо, що в результаті «бавовни» завод втратив понад 200 готових та майже готових ударних БПЛА.

Нагадаємо, 16 січня безпілотники атакували Воронеж. РосЗМІ розповіли про скарги губернатора регіону на ослаблення ППО області, з якої забрали відповідні системи для Москви та Криму.

Exit mobile version