У Білому домі прокоментували інтерв’ю Такера Карлсона з Путіним

В Адміністрації глави США Джо Байдена прокоментували інтерв'ю телеведучого Такера Карлсона із кремлівським диктатором Володимиром Путіним. У Білому домі висловилися щодо очікуваних тез бесіди трампіста з лідером росіян.

Джон Кірбі

Фото – PAP/EPA/YURI GRIPAS / POOL

Речник Ради національної безпеки США Джон Кірбі під час брифінгу 7 лютого відповів на запитання, чи є в Адміністрації Байдена стурбованість щодо дезінформації, яка може виникнути через інтерв’ю Такера Карлсона з президентом-агресором, повідомляє «НБН».

Чиновник зазначив, що він не випереджатиме матеріал трампіста, який ще не був опублікований. При цьому представник Байдена вважає, що всі бачили, що глава Кремля зробив в Україні, а також його фальшиві, фіктивні та смішні причини виправдання агресії РФ.

Координатор Ради нацбезпеки США переконаний, що громадськості не потрібне ще одне інтерв’ю з російським лідером, щоб зрозуміти його жорстокість.

Нагадаємо, представник АП РФ Дмитро Пєсков пояснив, чому Путін дав інтерв’ю Такеру Карлсону, відмовляючись від спілкування з іншими представниками західних ЗМІ.

Exit mobile version