Трамп пригрозив НАТО нападом РФ: Байден відреагував на скандальну заяву

45-й президент США Дональд Трамп заявив, що він погрожував лідерам країн-членів Організації Північноатлантичного договору, що підбурюватиме РФ до нападу на Альянс, якщо вони не робитимуть внесків у НАТО. Американський лідер Джо Байден прокоментував скандальне висловлювання.

Джо Байден

Фото – AP Photo/Evan Vucci

Президент США на своїй сторінці в соцмережі Х, реагуючи на погрози колишнього глави держави на адресу держав-членів Альянсу, натякнув, що кремлівський диктатор Володимир Путін та його соратники не мають наміру зупинятися лише в Україні, інформує «НБН».

За словами американського лідера, Україна така важлива, оскільки президент Російської Федерації та його корисні поплічники, до яких він відносить Трампа, дивляться на «більш значні призи».

Раніше на скандальні слова ексглави США відреагували у Білому домі. Прессекретар Адміністрації Байдена Ендрю Бейтс заявив, що Трамп ставить під загрозу нацбезпеку та економіку країни, погрожуючи найближчим союзникам Вашингтона.

Нагадаємо, Байден розповів, як 45-й президент США дзвонив сенаторам від Республіканської партії та погрожував їм «відплатою» у разі голосування за надання допомоги Україні.

Exit mobile version