Трамп назвав «великим компліментом» надії Путіна на перемогу Байдена на виборах

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що для країни-агресора нібито краще, щоб на президентських виборах у США переміг нинішній глава держави Джо Байден, який «передбачуваний» для Москви. Скандальний політик Дональд Трамп, який хоче очолити Америку вдруге, назвав слова лідера росіян «великим компліментом».

Дональд Трамп

Фото – MICHAEL REYNOLDS/EPA

На мітингу в Південній Кароліні 45-й президент США повідомив, що глава Кремля зробив йому «великий комплімент», висловивши надію на те, що Байден переможе на виборах, інформує «НБН» з посиланням на видання Newsweek.

За словами Трампа, для нього не дивно, що російський диктатор хоче бачити у Білому домі нинішнього главу США. Скандальний політик нагадав, що за його президентства він ввів санкції проти газопроводу «Північний потік-2» країни-агресора, які у травні 2021 року були скасовані Адміністрацією Байдена.

Нагадаємо, політолог Володимир Фесенко розповів, чому європейських лідерів лякає перспектива переобрання Трампа. Також експерт пояснив погрози 45-го президента США на адресу держав Північноатлантичного Альянсу.

Exit mobile version