Трамп заявив, що Байден «хоче віддати» Україну Путіну

Колишній глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що глава США Джо Байден нібито хоче віддати Україну кремлівському диктатору Володимиру Путіну. Скандальний політик вважає, що з приходом до влади він «зробить більше» для захисту українців, аніж його опонент.

Дональд Трамп

Фото – nytimes.com

На передвиборному заході у Північному Чарльстоні в середу, 14 лютого, Трамп раптово змінив свою риторику щодо війни в Україні. Скандальний політик заявив, що якщо Байден залишиться на посаді президента США, глава Кремля нібито отримає все, що захоче, включаючи сусідню державу.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на американське видання The New York Times.

Ексглава Білого дому заявив, що президент нібито має намір віддати Україну російському диктаторові. При цьому журналісти NTY нагадали, що багато місяців нинішній американський лідер закликав Конгрес та світових лідерів надати більше військової допомоги Києву, а Трамп підривав його зусилля.

Також скандальний політик зазначив, що після повернення до Білого дому він «зробить більше» для захисту українців, аніж його опонент.

Нагадаємо, Путін заявив, що для держави-терориста буде краще, якщо Байден залишиться на посаді президента США. Трамп назвав слова диктатора «великим компліментом».

Exit mobile version