Трамп знову звинуватив Байдена у війнах на території України та Ізраїлю

45-й президент США Дональд Трамп вкотре звинуватив нинішнього главу держави Джо Байдена у російсько-українській війні та вторгненні ХАМАСу в Ізраїль. Колишній лідер американців вважає, що зараз ситуація наближається до Третьої світової війни.

Дональд Трамп

Фото – Mary Altaffer / Associated Press

Колишній глава Білого дому в інтерв’ю телеканалу Fox News знову заявив, що якби він займав президентське крісло, Російська Федерація не розв’язала б повномасштабну війну в Україні, а палестинське терористичне угруповання ХАМАС не вторглося в Ізраїль, інформує «НБН».

Скандальний політик вважає, що нібито за нього агресори не зробили б цього, проте ці військові конфлікти почалися, оскільки терористи «не мають поваги» до чинного президента США.

Трамп переконаний, що якби він керував Америкою, палестинські бойовики не напали на Ізраїль, оскільки Іран втратив би фінансові ресурси і не зміг виділяти гроші для ХАМАСу та «Хезболли».

Колишній американський лідер додав, що зараз ситуація наближається до Третьої світової війни.

Раніше ексглава Білого дому неодноразово обіцяв закінчити війну в Україні за добу. Зеленський запросив Трампа приїхати на передову та поділитися своїми ідеями щодо завершення бойових дій.

Exit mobile version