Медведєв запропонував альтернативу «формулі миру» Зеленського та зажадав від України репарації

Колишній лідер росіян, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв запропонував альтернативу українській «формулі миру», розкритикувававши пропозиції Володимира Зеленського щодо завершення війни.

Дмитро Медведєв

Фото – ria.ru

У своєму Telegram-каналі соратник Путіна заявив, що під час війни досягти миру можна лише двома шляхами – наявністю «взаємної волі сторін на основі розумного компромісу» або капітуляцією однієї з країн, повідомляє «НБН».

Медведєв укотре поскаржився, що Україна не хоче вести переговори з РФ на умовах кремлівського диктатора. Заступник голови Радбезу запропонував свою «реалістичну» російську «формулу миру», яка передбачає повну капітуляцію сусідньої країни.

Політик хоче, щоб світ визнав «нацистський характер» режиму в Україні та втрату цією державою міжнародної правосуб’єктності та неможливості її вступу у військові альянси без згоди Москви.

За словами експрезидента РФ, на вимогу Кремля всі органи влади в Україні мають піти у відставку, а загарбники створять «тимчасовий парламент», який визнає країну «частиною» держави-терориста. Також Медведєв вимагає, щоб Київ виплатив Росії репарації.

Раніше соратник Путіна назвав Україну «невід’ємною частиною РФ» та висловився про кордони країни-агресора.

Exit mobile version