Трамп назвав «дуже болючим» питання війни в Україні: що заявив політик про допомогу Києву зброєю

Ексглава США Дональд Трамп заявив, що питання російсько-української війни нібито «дуже болюче» для нього. При цьому скандальний політик не дав однозначної відповіді щодо допомоги Києву у разі його повернення у Білий дім.

Дональд Трамп

Фото – Vincent Alban/Reuters

В інтерв’ю Fox News у колишнього лідера американців поцікавилися, чи продовжуватиме він підтримувати Київ передачею озброєння і чи дозволить у разі чого РФ продовжувати захоплення українських регіонів. Скандальний політик висловив сподівання на те, що «до цього не дійде», інформує «НБН».

Головний опонент Байдена вважає, що доки він візьме на себе повноваження глави держави, мине понад дев’ять місяців. Трамп зазначив, що такий термін для війни та політики – «вічність».

Колишній глава Америки повідомив, що питання бойових дій в Україні нібито «дуже болюче» для нього, оскільки якби він, «справжній лідер», займав президентське крісло, то глава Кремля ніколи не наважився б розпочати повномасштабне вторгнення.

Раніше колишній глава британського уряду Борис Джонсон пояснив, чому не варто панікувати через можливу перемогу головного опонента Байдена на президентських виборах у США.

Exit mobile version