Розстріляв і продовжив вечерю: у ресторані Санкт-Петербурга окупант вбив ділового партнера

У понеділок увечері, 18 березня, у Санкт-Петербурзі «учасник СВО» холоднокровно вбив ділового партнера у ресторані. Після розстрілу окупант повернувся за стіл і продовжив вечеряти.

Поліція РФ

Фото – moscow-live.ru

Російські ЗМІ пишуть, що вчора у петербурзькому ресторані «Чабрец» 40-річний Олексій Ісаков убив ділового партнера, який, за його словами, не повертав йому 7 мільйонів рублів боргу, повідомляє «НБН» із посиланням на Kreschatic.

У травні 2021 року Ісакова засудили до 3,5 років позбавлення волі за крадіжки. Після початку повномасштабного вторгнення в Україну він вирушив із колонії на фронт, а нещодавно повернувся на батьківщину.

Під час вечері російський загарбник дістав пістолет і вистрілив у ділового партнера, який сидів навпроти нього. Після того, як чоловік упав біля столу, окупант підійшов до нього, зробив ще кілька пострілів, після чого повернувся за стіл і продовжив прийом їжі.

ЗМІ пишуть, що вбивство могло бути спланованим, а не спонтанним.

Як повідомлялося, у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України розповіли, як розв’язана кремлівським диктатором Володимиром Путіним війна впливає на громадян Росії.

Exit mobile version