Не буде ніякого «після СВО» – Соловйов заявив, що росіяни мають готуватися до нової війни

Рупор путінського режиму Володимир Соловйов розповів жителям Російської Федерації про їхні перспективи на найближчі роки. Кремлівський пропагандист вважає, що бойові дії для країни-агресора із закінченням війни проти України не завершаться.

Володимир Соловйов

Фото – smotrim.ru

В ефірі свого пропагандистського шоу «Вечір з Володимиром Соловйовим» псевдожурналіст зчепився у словесній суперечці з гостем програми, який стверджував, що РФ у найближчі шість років потрібно вирішити інші проблеми, окрім так званої «СВО», інформує «НБН».

У свою чергу Соловйов дав зрозуміти, що після завершення російсько-української війни миру для держави-терориста не буде, і населення країни має готуватися до нових бойових дій.

«Не буде ніякого “після СВО”», – роздратовано видав рупор путінського режиму, поскаржившись на те, що учасники програми не хочуть зрозуміти, що після «спецоперації» на росіян чекає нова війна.

Раніше Соловйов запропонував пропагандистам замінити недоступний їм відпочинок у європейських країнах поїздками на «курорти» Ірану та Північної Кореї.

Exit mobile version