Пєсков відповів на заклик Макрона до олімпійського перемир’я, звинувативши Україну в ескалації війни

Представник АП РФ Дмитро Пєсков відповів на заклик французького президента Еммануеля Макрона припинити бойові дії в Україні під час літніх Олімпійських ігор. Традиційно він звинуватив Київ у ескалації війни.

Дмитро Пєсков

Фото – ria.ru

Речник глави РФ висловився про заклик французького лідера припинити ведення вогню в Україні на час літньої Олімпіади, пише «НБН» з посиланням на пропагандистське агентство «Интерфакс».

Чиновник заявив, що Москва не отримувала жодних офіційних пропозицій щодо припинення бойових дій на час проведення міжнародних спортивних змагань.

Вкотре прессекретар диктатора звинуватив Україну в ескалації війни, яку розв’язала його країна. Речник Путіна заявив, що сусідня країна завжди використовує такі ініціативи для переозброєння та перегрупування. Пєсков додав, що це «ускладнює процес розгляду» подібних пропозицій.

Нагадаємо, що минулого місяця заклик Парижа до перемир’я на час літніх Ігор-2024 цинічно прокоментував кремлівський диктатор, видавши нові абсурдні звинувачення на адресу західних політиків.

Exit mobile version