Скабєєва занепокоїлася через постачання ATACMS, розповівши, куди зможуть «дотягнутися» ЗСУ

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва занепокоїлася через передачу далекобійних ракет ATACMS Україні. Рупор путінського режиму почала оцінювати, куди зможуть «дотягнутися» ЗСУ цією зброєю.

Ольга Скабєєва

Фото – uainfo.org

В ефірі свого пропагандистського шоу «60 минут» Скабєєва повідомила, що Україна, ймовірно, вже отримала частину ракет ATACMS. Псевдожурналістка почала обговорювати, куди тепер зможуть вдарити ЗСУ ракетами з дальністю 300 кілометрів, інформує «НБН».

За словами рупора путінського режиму, українські захисники за допомогою далекобійної зброї дістануть до тимчасово захоплених Севастополя у Криму, Донецька та Луганська. Також, як переконана пропагандистка, ракети ATACMS долетять і до низки міст країни-агресора – Курська, Бєлгорода, Брянська, Ростова, Воронежа, Орла та Липецька.

Скабєєва поскаржилася на те, що США спочатку відправляють озброєння в Україну і лише потім повідомляють про це. Псевдожурналістка вважає, що все, що входить до пакету військової допомоги на 61 мільярд доларів сусідній країні та союзникам Вашингтона, Київ уже отримав.

Раніше представник Державного департаменту США пояснив, чому у лютому Вашингтон не оголосив про передачу ATACMS Україні.

Exit mobile version