В Омську на підприємстві спалахнула сильна пожежа, горять резервуари з нафтопродуктами

У четвер, 25 квітня, на підприємстві в Омську країни-агресора спалахнула масштабна пожежа. У Мережі показали кадри, як палають резервуари з нафтопродуктами.

Пожежа в Омську 25 квітня

Фото - t.me/astrapress/54034

Глава регіону Віталій Хоценко вранці повідомив, що в Омську сталася пожежа на одному з виробництв, рівень якої оцінили як середній. Причини займання путінський чиновник розкривати не став, інформує «НБН».

Російський Telegram-канал ASTRA заявив, що у місті горять три резервуари з нафтопродуктами, об’єм кожного 200 літрів. Площа пожежі становила близько 1000 квадратних метрів. У Мережі з’явились кадри інциденту.

Фото — t.me/astrapress/54034
Фото — t.me/astrapress/54034
Фото — t.me/astrapress/54034

У МНС країни-агресора заявили, що для гасіння пожежі задіяли 58 фахівців, 15 одиниць техніки, а також два пожежні потяги. Також місцеві жителі бачили гелікоптер, який пролітав над місцем інциденту. Близько 10:30 відомство повідомило про локалізацію займання. За попередніми даними, обійшлося без потерпілих.

Нагадаємо, 24 квітня у Смоленській області внаслідок атаки безпілотників горіли нафтобази. ЗМІ заявили, що вдарила дронами по підприємствах СБУ.

Exit mobile version