Путін хотів змінити текст присяги президента, додавши до неї тезу про «розширення» РФ – росЗМІ

Російські ЗМІ повідомляють, що кремлівський диктатор Володимир Путін на «інавгурації» у вівторок, 7 травня, хотів виголосити інший текст присяги президента з тезою про «розширення» країни-агресора.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка» пише, що напередодні «інавгурації» незмінний лідер росіян Володимир Путін обговорював можливість зміни присяги президента, інформує «НБН».

Повідомляється, що кремлівський диктатор у тексті присяги, де йдеться про захист цілісності держави, хотів додати тезу про «розширення територій» країни-агресора.

Відмовив главу Кремля від внесення змін до президентської присяги перший заступник керівника АП РФ Сергій Кирієнко. Чиновник обґрунтував це тим, що Москві і так довелося докласти чимало зусиль, аби домовитись про присутність представників європейських держав на «інавгурації».

Після недовгої дискусії Путін погодився з доводами Кирієнка та вирішив не робити скандальної заяви.

Нагадаємо, що сьогодні, 9 травня, лідер росіян виступив на Красній площі у Москві. У своїй промові кремлівський диктатор накинувся зі звинуваченнями на Захід та погрожував ядерною зброєю.

Exit mobile version