У РФ заарештували заступника Герасимова у справі про корупцію

Як повідомляють російські ЗМІ, у країні-агресорі взяли під варту заступника начальника Генерального штабу військ РФ Валерія Герасимова, генерала-лейтенанта Вадима Шамаріна у справі про хабар.

Вадим Шамарін

Фото - ria.ru

Російське видання «Коммерсант», посилаючись на джерело в правоохоронних органах, заявило про арешт заступника голови Генштабу армії РФ. Путінського воєначальника затримали на два місяці у справі про отримання хабаря у особливо великому розмірі.

Про це пише «НБН» з посиланням на видання Kreschatic.

Джерело російського ЗМІ у правоохоронних органах підтвердило, що у генерала було проведено обшук, після чого його відвезли на допит у Головне військове слідче управління СК РФ.

Видання нагадало, що попередника воєначальника Халіла Арсланова 4 роки тому також затримали у справі про корупцію. Заступник Герасимова став четвертим високопосадовцем РФ, який став фігурантом кримінальної справи останнім часом.

Як повідомлялося, минулого місяця взяли під варту заступника колишнього глави Міноборони країни-агресора Тимура Іванова у справі про хабарі. Російські ЗМІ з’ясували реальну причину арешту топ-чиновника.

Exit mobile version