Трамп заявив, що він відповів би на вторгнення РФ в Україну ударом по Москві – ЗМІ

Як повідомляють ЗМІ, 45-й президент США Дональд Трамп раптово заявив, що він атакував би столицю Російської Федерації у відповідь на вторгнення путінських окупаційних сил в Україну. Таке висловлювання політика здивувало його потенційних спонсорів.

Дональд Трамп

Фото – AP Photo / Jose Luis Magana

Американська газета The Washington Post пише, що останнім часом кандидат у президенти США зустрічається з потенційними спонсорами і під час переговорів переконує їх пожертвувати мільйони доларів на його виборчу кампанію, інформує «НБН».

За даними ЗМІ, на цих зустрічах колишній глава Білого дому обговорює з бізнесменами питання інфляції, імміграції та зовнішньої політики. Журналісти зазначають, що на одному із заходів скандальний політик здивував потенційних спонсорів своїми висловлюваннями про російсько-українську війну, а також конфлікт Китаю та Тайваню.

Опонент Байдена раптово заявив, що він бомбив би столицю РФ у відповідь на вторгнення російських військ в Україну. Також Трамп атакував би і Пекін, якби армія КНР напала на Тайвань.

Раніше 45-й американський президент заявляв, що у разі повернення до Білого дому він не буде фінансово підтримувати Україну, доки європейські держави не збільшать розмір допомоги Києву до рівня Вашингтона.

Exit mobile version