У Росії заявили про втрату винищувача Су-34 з екіпажем, у Міноборони РФ прокоментували інцидент

У країні-агресорі на території Республіки Північна Осетія розбився винищувач-бомбардувальник Су-34 «другої армії світу». У Міністерстві оборони Російської Федерації прокоментували інцидент, повідомивши про загибель екіпажу.

Російський винищувач Су-34

Фото - ria.ru

Російське пропагандистське агентство «ТАСС», посилаючись на Міністерство оборони країни-агресора, повідомило, що у вівторок, 11 червня, у Північній Осетії розбився винищувач-бомбардувальник Су-34 ВКС РФ, повідомляє «НБН».

ЗМІ уточнило, що бойовий літак впав у горах під час планового навчально-тренувального польоту, жодного зовнішнього впливу на авіацію не було. На борту перебували два пілоти, внаслідок катастрофи вони загинули.

В оборонному відомстві держави-терориста заявили, що причиною аварії літака, за попередньою інформацією, стала технічна несправність.

Telegram-канал BIG BANG MEDIA опублікував відео з камери спостереження, на яких чутно звук вибуху. Кадри нібито знято біля місця падіння винищувача-бомбардувальника.

Зазначимо, що 6 травня Су-34 армії Путіна розбився у Бєлгородській області, екіпаж загинув. Повідомлялося, що перед падінням винищувач виконував бойове завдання. Причиною катастрофи назвали відмову двигуна літака.

Як повідомлялося, 8 червня на аеродромі «Ахтубінськ» було уражено Су-57. У Буданова розповіли про реакцію кремлівського диктатора на втрату винищувачів.

Exit mobile version