Пєсков прокоментував заяву Пашиняна про намір Вірменії вийти із ОДКБ

Представник Кремля Дмитро Пєсков прокоментував заяву глави уряду Вірменії Нікола Пашиняна про вихід країни з Організації Договору про колективну безпеку, яка де-факто контролюється РФ.

Дмитро Пєсков

Фото – gettyimages.com

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян напередодні заявив, що його країна вийде із ОДКБ і більше ніколи не повернеться до цієї організації, проте не уточнив, коли саме це станеться. Представник АП РФ Дмитро Пєсков висловився про повідомлення з Єревану, інформує «НБН» із посиланням на росЗМІ.

За словами речника Путіна, країна-агресор продовжить підтримувати партнерські відносини та співпрацювати з Вірменією навіть після її виходу із військового альянсу. Прессекретар кремлівського диктатора додав, що Москва «буде прояснювати позицію» Єревана.

Зазначимо, що 13 червня у парламенті Пашинян, згадавши про ОДКБ та конфлікт Вірменії з Азербайджаном, заявив, що ні він, ні будь-який інший представник Єревана не здійснюватиме візити до Республіки Білорусь. За словами прем’єр-міністра, так буде доти, доки у РБ при владі перебуває диктатор Олександр Лукашенко.

Exit mobile version