Пєсков прокоментував затвердження кандидатури Рютте на посаду генсека НАТО

У середу, 26 червня, в НАТО повідомили, що прем'єр-міністра Нідерландів Марка Рютте затвердили на посаду генерального секретаря Організації Північноатлантичного договору. У Кремлі відреагували на відповідну новину.

Дмитро Пєсков

Фото - rbc.ru

Речник Путіна Дмитро Пєсков висловився щодо затвердження кандидатури Рютте на посаду генсека Північноатлантичного Альянсу. За словами представника Кремля, такі зміни в НАТО навряд чи щось змінять у відносинах країни-агресора з організацією, інформує «НБН» із посиланням на росЗМІ.

За словами речника беззмінного лідера росіян, призначення нового генсека Організації Північноатлантичного договору не позначиться на генеральній лінії Альянсу.

Пєсков звинуватив країни НАТО в тому, що вони «працюють з метою стратегічного придушення» держави-терориста. Представник Москви додав, що сьогодні ця організація є ворожим альянсом для Росії.

Раніше речник кремлівського диктатора відреагував на введення Радою ЄС 14-го пакету санкцій проти Російської Федерації. Пєсков назвав нові обмежувальні заходи Європейського Союзу щодо країни-агресора «незаконними».

Exit mobile version