Пєсков висловився про ставлення Путіна до дебатів Байдена і Трампа

Представник Кремля Дмитро Пєсков висловився про ставлення російського диктатора Володимира Путіна до дебатів американського лідера Джо Байдена та кандидата у президенти США Дональда Трампа. Чиновник заявив, що Москва не збирається оцінювати цей захід.

Дмитро Пєсков

Фото – rbc.ru

У ході брифінгу речник Путіна відповів на запитання представників засобів масової інформації щодо ставлення кремлівського диктатора до дебатів Байдена і Трампа. Представник АП РФ зазначив, що лідер росіян точно не ставив би будильник і не прокидався б рано-вранці, щоб подивитися цей захід, інформує «НБН» з посиланням на росЗМІ.

За словами прессекретаря глави Кремля, у Москві не будуть давати оцінки публічному обміну думками між американським лідером та кандидатом у президенти США в Атланті.

Пєсков додав, що це «внутрішня справа» Штатів і країна-агресор нібито ніколи не брала участі у виборчих кампаніях інших держав, зазначивши, що «немає фактів», які підтвердять втручання РФ.

Раніше ЗМІ повідомили, що у Демократичній партії США запанікували через невдалий виступ Байдена на дебатах. Політична сила почала намагатися мінімізувати наслідки цього заходу.

Exit mobile version