Пєсков відповів, що думають у Кремлі про посередництво Ердогана на переговорах між Україною та РФ

Турецький лідер Реджеп Ердоган заявив, що Анкара може сформувати ґрунт для угоди про припинення вогню, а після – для досягнення миру між РФ та Україною. Речник Путіна Дмитро Пєсков відповів, що про це думають у Кремлі.

Дмитро Пєсков

Фото – ria.ru

Прессекретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков у середу, 3 липня, в інтерв’ю «Первому каналу» прокоментував пропозицію Анкари. За словами речника Путіна, турецький президент не може бути посередником на переговорах між Україною та країною-агресором.

«Ні, неможливо», – заявив представник АП РФ, відповідаючи на питання про посередництво глави Туреччини, інформує «НБН» з посиланням на російське пропагандистське агентство «Интерфакс».

Нагадаємо, що 3 липня після зустрічі з главою Кремля турецький лідер заявив, що Анкара може сформувати ґрунт для угоди про припинення вогню, а після – для досягнення миру між Україною та країною-агресором.

У квітні ЗМІ держави-терориста розтиражували інформацію про «мирний план» Ердогана щодо закінчення війни. Пропозиція президента нібито передбачає заморожування бойових дій, проведення «референдумів», а також позаблоковий статус України до 2024 року. В ОПУ розкритикували такий сценарій закінчення війни.

Як повідомлялося, сербський лідер Александар Вучич розхвалив «мирний план» Китаю та Бразилії щодо України. Президент «пояснив», чому ці пропозиції не сприймають серйозно.

Exit mobile version