Такер Карлсон заявив, що після двох років переговорів отримав дозвіл на інтерв’ю із Зеленським

Скандально відомий американський медійник, трампіст Такер Карлсон повідомив, що він отримав дозвіл на запис інтерв'ю з українським лідером Володимиром Зеленським. «Журналіст» зазначив, що він два роки намагався записати розмову із главою держави.

Такер Карлсон і Володимир Путін

Фото – ria.ru

Карлсон, якого називають «американським Соловйовим», у четвер, 4 липня, на своїй сторінці в соцмережі Х повідомив, що йому нарешті вдалося отримати дозвіл на запис інтерв’ю з главою України Володимиром Зеленським, інформує «НБН».

Колишній ведучий політичного ток-шоу на американському телеканалі Fox News зазначив, що переговори з цього приводу тривали два роки, особливо інтенсивно після виходу його інтерв’ю з кремлівським диктатором Володимиром Путіним.

Скандально відомий медійник пояснив, чому прагне записати розмову з українським лідером. За словами трампіста, він хоче надати громадянам США «необхідну інформацію про конфлікт», який кардинально змінює положення Америки на світовій арені.

Зазначимо, що за участь в інформаційній війні проти України на боці Російської Федерації «американського Соловйова» внесли до бази «Миротворець».

Раніше лідер українців коментував розмову Карлсона із главою Кремля. Президент заявляв, що американець записав інтерв’ю із убивцею.

Exit mobile version