У Рязані затримали комбрига армії Путіна, причетного до військових злочинів у Бучі – ЗМІ

У російській Рязані військова розвідка країни-агресора затримала командира бригади, яка чинила звірства у Бучі, Артема Городилова. Проти полковника порушили кримінальну справу щодо шахрайства в особливо великих розмірах.

Комбриг ЗС РФ Артем Городилов

Фото - скріншот із відео

Російське видання «Комерсант» повідомило, що в Рязані співробітники органів військової контррозвідки ФСБ взяли комбрига під варту, після чого його доставили на слідство до столиці, передавши представникам СК РФ, повідомляє «НБН».

ЗМІ пишуть, що командира 83-ї окремої десантно-штурмової бригади армії країни-агресора підозрюють у шахрайстві в особливо великих розмірах, через що проти нього порушили кримінальну справу. Однак не відомо, в розкраданні якої суми звинувачують путінського воєначальника.

У квітні 2022 року Сергій Шойгу, який на той момент очолював оборонне відомство РФ, надав комбригу, причетного до військових злочинів на Київщині, звання «гвардії полковник». Наступного року Городилов потрапив під санкції США – йому заборонили в’їзд на територію Штатів.

Нагадаємо, минулого місяця МКС видав ордери на арешт ексглави МО РФ Сергія Шойгу та начальника Генштабу армії Путіна Валерія Герасимова. Зеленський прокоментував рішення суду.

Exit mobile version