Кремль придумав чим мотивувати москвичів до підписання контракту із Міноборони РФ

Російські ЗМІ повідомляють, що влада столиці РФ має намір виплачувати москвичам майже по 2 мільйони рублів за підписання контракту з Міністерством оборони. Таким чином, Кремль сподівається мотивувати громадян поповнювати лави армії Путіна.

Мобілізація у Росії

Фото – ria.ru

У мерії Москви заявили, що керівництво столиці РФ виплачуватиме по 1,9 мільйона рублів за підписання контракту з оборонним відомством, інформує «НБН» з посиланням на видання Kreschatiс.

Влада уточнила, що цю одноразову виплату отримають громадяни, яких відберуть міським пунктом відбору на військову службу за контрактом починаючи з 23 липня. Також із бюджету столиці країни-агресора контрактники щомісяця отримуватимуть по 50 000 рублів.

Враховуючи щомісячне забезпечення, московські та федеральні заходи підтримки, за перший рік контрактної служби путінські солдати отримають понад 5,2 мільйона рублів. Відповідна сума приблизно вчетверо більша за середню річну зарплату в РФ.

Ініціатива мерії Москви – частина кампанії Кремля із набору 25 000 росіян щомісяця для поповнення путінських окупаційних сил на війні в Україні.

Раніше ЗМІ повідомили, що у країні-агресорі засекретили статистику щодо смертності громадян із зовнішніх причин, щоб приховати втрати ЗС РФ на війні.

Exit mobile version