Ландсбергіс відповів на заяви щодо «невинності» простих росіян і заклики не карати їх санкціями

Глава Міністерства закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс прокоментував заяви щодо «невинності» простих росіян та заклики не карати їх санкціями за розв'язану РФ війну проти України.

Габріелюс Ландсбергіс

Фото – rbc.ua

Керівник литовського зовнішньополітичного відомства на своїй сторінці в соцмережі Х опублікував серію повідомлень щодо «невинності» простих росіян, які нібито не відповідальні за повномасштабне вторгнення до сусідньої держави, інформує «НБН».

За словами дипломата, він чує про невинність звичайних громадян країни-агресора, проте потім бачить, що прості росіяни вбивають українців, бачить, що мами окупантів бажають їм удачі у скоєнні військових злочинів, і бачить, як населення РФ радіє вбивствам.

Представник Вільнюса нагадав, що у Росії маленьких дітей одягають у військову форму, роблять для них танки для участі у заходах або вишиковують юних громадян країни-агресора у формі символу вторгнення Z.

Глава МЗС наголосив, що зцілення РФ відбудеться тоді, коли не лише кремлівський диктатор Володимир Путін зазнає поразки в Україні, а й росіяни. Міністр додав, що громадяни Литви підтримуватимуть будь-які заходи, спрямовані на гальмування військової машини держави-терориста.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що в Європарламенті закликають виключити Угорщину із Шенгенської зони, якщо Будапешт не змінить своєї візової політики щодо росіян.

Exit mobile version