Двічі отримав відмову – Гіркін поскаржився, що його не відпускають із в’язниці на війну

Колишній «міністр оборони ДНР», екс-офіцер ФСБ РФ Ігор Гіркін (Стрєлков) поскаржився, що його не відпускають воювати проти України у складі путінських окупаційних сил. Бойовик стверджує, що представники військкомату відмовляються навіть брати його заяву.

Ігор Гіркін (Стрєлков)

Фото - tass.ru

Дружина бойовика Мирослава Регінська у своєму Telegram-каналі опублікувала коментар терориста про те, що він нібито підписав контракт із оборонним відомством для участі у війні проти України, інформує «НБН».

У листі до одного зі своїх прибічників екс-офіцер ФСБ РФ зазначив, що представник військкомату, який відвідує виправну колонію, старанно обходить його.

Військовий злочинець вже у листі до дружини розповів, що він у в’язниці звертався до представника військкомату, проте йому відмовляли двічі – не хотіли навіть приймати заяву. Бойовику говорили, що «полковники їм не потрібні», не використовуючи як аргумент для відмови кримінальну статтю, за якою засудили Гіркіна.

Нагадаємо, що торік 25 січня бойовика в РФ засудили до 4 років ВК загального режиму, його звинуватили у публічних закликах до екстремістської діяльності. Після винесення вироку терорист зізнавався, що боїться повторити долю ватажка «вагнерівців» Євгена Пригожина.

Exit mobile version