Путін наказав уряду РФ «подумати» про обмеження експорту стратегічної сировини у відповідь на санкції

Кремлівський диктатор Володимир Путін почав шантажувати міжнародне співтовариство забороною на експорт стратегічної сировини РФ. Лідер росіян наказав уряду «подумати» про обмеження вивезення за кордон титану, урану та нікелю.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

У середу, 11 вересня, під час наради з членами Кабміну Путін доручив главі уряду Михайлу Мішустіну проаналізувати можливість обмеження експорту стратегічної сировини, зокрема титану, урану, нікелю та інших товарів.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на російське пропагандистське агентство «Интерфакс».

Кремлівський диктатор зазначив, що Захід перестав постачати низку товарів до Росії, тому влада країни-агресора «має подумати про певні обмеження». При цьому глава РФ зазначив, що «не потрібно нічого робити собі на шкоду».

Також лідер росіян нагадав, що держава-терорист є лідером із запасу деяких стратегічних видів сировини, назвавши природний газ, алмази та золото.

Як повідомлялося, представник Кремля Дмитро Пєсков прокоментував можливе зняття обмежень на використання ЗСУ західної зброї для ударів углиб РФ. Речник Путіна традиційно почав погрожувати Заходу «відповіддю».

Exit mobile version