Джей Ді Венс озвучив можливий план адміністрації Трампа щодо завершення війни в Україні

Кандидат на посаду віце-президента США від Республіканської партії Джей Ді Венс озвучив можливий план Білого дому щодо завершення російсько-української війни у разі приходу до влади Дональда Трампа, який суттєво відрізняється від нинішньої політики Вашингтона.

Дональд Трамп та Джей Ді Венс

Фото – скріншот із відео

Джей Ді Венс в ефірі Shawn Ryan Show розповів, як адміністрація Трампа може підійти до завершення війни в Україні, окресливши основні пункти «мирного плану», інформує «НБН».

За словами політика, 45-й президент США може вимагати створення сильно укріпленої «демілітаризованої зони» на території України для запобігання повторному вторгненню РФ. При цьому збереження поточної лінії розмежування передбачає збереження контролю Москви над захопленими українськими територіями.

Кандидат на посаду віце-президента США додав, що також у рамках «мирного плану» Трампа Київ має відмовитися від вступу в НАТО та інші союзницькі організації. В обмін на нейтральність Україна збереже свою незалежність.

Також Джей Ді Венс розкритикував нинішню політику Вашингтона. Він стверджує, що Білий дім «вкладає гроші в проблему», сподіваючись на перемогу українців, які «визнають, що це недосяжно».

Нагадаємо, у ході дебатів із опоненткою Камалою Гарріс Трамп дав хитру відповідь на питання щодо перемоги України у війні проти РФ.

Exit mobile version