Трамп заявив, що «переміг» на дебатах і відмовився від повторної публічної дискусії з Гарріс

Колишній президент США, республіканець Дональд Трамп вважає, що він «переміг» на дебатах із Камалою Харріс, повідомивши, що не має наміру брати участь у ще одній публічній дискусії з опоненткою.

Дональд Трамп і Камала Гарріс

Фото – x.com/USA_Polling

Екс-глава Білого дому в соцмережі Truth Social повідомив, що він більше не братиме участі у дебатах перед виборами. За словами республіканця, він нібито переміг у публічній дискусії з Гарріс, що підтверджують соціологічні опитування.

Політик написав, що кандидатка від демократів не прийшла на дебати на Fox та відмовилася від NBC та CBS, інформує «НБН» з посиланням на Kreschatic.

45-й президент США вважає, що його опонентці потрібно зосередитися на тому, що вона мала зробити за останні чотири роки. Він запевнив, що третьої публічної дискусії перед виборами не буде.

Колишній американський лідер звинуватив Гарріс та Джо Байдена в тому, що вони «зруйнували країну», зазначивши, що він обговорював на дебатах проблеми, спричинені главою держави та віце-президентом.

Як повідомлялося, що в ході публічного обміну думками з кандидатом від демократів 10 вересня Трамп назвав Гарріс «поганою переговорницею», заявивши, що вона «гірша за Байдена».

Exit mobile version