ЗМІ дізналися, коли США та Великобританія можуть скасувати заборону на завдання ударів їхньою зброєю вглиб РФ

Американські журналісти пишуть, що США та Великобританія можуть скасувати заборону на застосування їхньої зброї ЗСУ для завдання ударів углиб Росії вже цього місяця. Угоду можуть ухвалити на Генасамблеї ООН.

Кір Стармер і Джо Байден

Фото – thenationalnews.com

Американське видання Politico пише, що Вашингтон і Лондон вже цього місяця можуть зняти обмеження на використання їхньої далекобійної зброї Україною для завдання ударів по всій території РФ, інформує «НБН».

Четверо британських чиновників у розмові з журналістами заявили, що цими вихідними вони не очікують заяви щодо скасування заборони на обстріли об’єктів у Росії західною зброєю. Один із співрозмовників ЗМІ припустив, що угоду США та Великобританії можуть ухвалити пізніше на Генасамблеї ООН у Нью-Йорку.

На думку західних чиновників, цей крок не змінить хід війни в Україні. Однак союзники Києва все більше відкриті до його прохань щодо далекобійних ударів по РФ, які допоможуть зупинити наступ загарбників на Східному напрямку.

Нагадаємо, британський прем’єр Кір Стармер прокоментував чергову спробу російського диктатора Володимира Путіна залякати країни НАТО.

Exit mobile version