Пєсков відреагував на звинувачення Пашиняна на адресу ОДКБ

Речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував заяви прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна стосовно ОДКБ. Глава уряду звинуватив організацію у створенні загроз для безпеки його країни.

Дмитро Пєсков

Фото - ria.ru

Речник Путіна прокоментував заяву вірменського прем’єр-міністра щодо рішення Єревана заморозити членство в ОДКБ та його звинувачень на адресу організації. Пєсков повідомив, що у Москві категорично не згодні з позицією глави уряду, інформує «НБН» із посиланням на російське видання «Коммерсант».

За словами речника російського лідера, від ОДКБ, яка фактично контролюється країною-агресором, «не виходить жодної загрози». Чиновник стверджує, що організація нібито стоїть на варті суверенітету країн-членів.

Соратник Путіна додав, що російська влада «терпляче доводитиме» свою позицію до вірменського керівництва.

Нагадаємо, що глава уряду Вірменії повідомив, що Єреван не отримав відповіді на безліч питань щодо ОДКБ, звинувативши організацію у створенні загроз для безпеки його держави. Прем’єр також не виключив, що Єреван візьме курс на інтеграцію в Євросоюз. Політик зробив відповідні заяви після того, як у Вірменії запобігли збройному перевороту.

Exit mobile version