Вучич прогнозує завершення війни в Україні за «корейським сценарієм»

Сербский президент Александар Вучич убежден, что война Российской Федерации против Украины продлится еще десятилетие и завершится по «корейскому сценарию».

Александар Вучич

Фото – moscowtimes.ru

Глава Сербії в інтерв’ю TV Informer висловився про російське вторгнення в Україну. Президент вважає, що війна двох країн триватиме ще десятиліття та завершиться за «корейським сценарієм», інформує «НБН».

Політик стверджує, що до того, як Київ та Москва укладуть мир на основі досягнутих рубежів, Сили оборони та російські загарбники «без будь-яких рішень боротимуться за кожне село та кожне місто».

Вучич похвалив Росію, заявивши, що країна «показала, що вона сильніша, ніж усі очікували». Сербський лідер додав, що армію Путіна недооцінюють, крім того, росіяни розвинули свою військову та спеціальну промисловість, що тримає їхню економіку.

Глава держави виключив укладання миру між Києвом та Москвою найближчим часом, оскільки в окупантів «є психологічна перевага на полі бою».

Говорячи щодо підтримки України США, політик заявив, що це питання серед простих американських громадян зараз нібито «на 9-му місці». Президент переконаний, що хто б не прийшов у Білий дом, він не допомагатиме Києву так, як раніше.

Як повідомлялося, радник Орбана розкритикував Україну за те, що вона вирішила у 2022 році дати відсіч російським окупантам, заявивши, що його країна не захищатиметься у разі вторгнення РФ. Глава уряду Угорщини відреагував на висловлювання свого політичного директора.

Exit mobile version