У Міноборони США заявили, що зустріч групи «Рамштайн» можуть перенести

Речниця Міністерства оборони США Сабріна Сінгх повідомила, що зустріч контактної групи «Рамштайн», яка має відбутися 12 жовтня, можуть перенести.

Пентагон

Фото – defense.gov

У суботу, 12 жовтня, має відбутися 25-та зустріч у форматі «Рамштайн» із питань оборони України. Однак через те, що американський лідер Джо Байден не зможе цього дня бути присутнім на засіданні, його можуть перенести, інформує «НБН».

Відповідну заяву в ході брифінгу 8 жовтня зробила речниця Пентагону, відповідаючи на запитання, чи планує Міноборони США об’єднати «Рамштайн» із зустріччю глав Міноборони країн НАТО, яка запланована на 17-18 жовтня.

За словами Сінгх, в оборонному відомстві працюють над тим, як рішення президента не їхати на зустріч через загрозу нового потужного урагану «Мілтон» на півдні США позначиться на розкладі керівника Пентагону Ллойда Остіна.

Представниця Міноборони додала, що як тільки будуть відомі нові деталі, їх повідомлять громадськості.

Як повідомляє видання Рolitexpert, найближчими днями відбудеться зустріч Остіна з ізраїльським міністром оборони Йоавом Галантом. Чиновник приїде до Вашингтона для обговорення дій у відповідь Єрусалима з його союзниками на атаки Ірану.

Нагадаємо, кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що Білий дім допомагає Україні, проте нібито кинув напризволяще постраждалих від урагану «Хелен» американців.

Exit mobile version