Гарріс заявила, що не «продовжуватиме» правління Байдена, якщо обійме посаду президента

Камала Гарріс, яка бореться за крісло президента США, заявила, що не «продовжуватиме» правління нинішнього глави держави Джо Байдена, якщо переможе на виборах.

Камала Гарріс

Фото – Reuters / Vincent Alban

Під час інтерв’ю Fox News журналіст запитав у Гарріс, від чого вона має намір відійти у своєму президентстві з огляду на гасло її кампанії про «новий шлях уперед», інформує «НБН».

За словами кандидата в президенти США від демократів, вона бачить необхідність у подоланні поляризуючої риторики, яка посилилася за останні 10 років, включаючи роки правління Дональда Трампа.

Політик заявила, що вона не «продовжуватиме» правління нинішнього глави Білого дому, а привнесе свіжі ідеї, особистий та професійний досвід, назвавши себе «новим поколінням лідерів».

Гарріс так і не пояснила, що вона змінила б у політиці адміністрації Байдена з огляду на думку більшості громадян США щодо руху Білого дому у неправильному напрямку.

Нагадаємо, що опонент Гарріс Дональд Трамп прокоментував інформацію щодо його спілкування із главою РФ після того, як він залишив президентське крісло.

Exit mobile version