Трамп у свіжому соцопитуванні з незначним розривом обігнав Гарріс

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп у свіжому соцопитуванні обігнав свою опонентку Камалу Гарріс із незначним розривом.

Дональд Трамп і Камала Гарріс

Фото – x.com/USA_Polling

Свіже соціологічне опитування американського видання The Wall Street Journal показало, що колишній глава Білого дому Дональд Трамп трохи обігнав свою конкурентку, віце-президента США Камалу Гарріс, інформує «НБН».

Результати дослідження ЗМІ показали, що 47% американців мають намір на виборах віддати свій голос за кандидата на посаду президента США від Республіканської партії, 45% хочуть підтримати кандидатуру його опонентки.

Журналісти, аналізуючи дані соцопитування, дійшли висновку, що шквал негативної реклами під час кампанії міг частково зіпсувати позитивні враження про кандидата від демократів.

Зокрема, видання Politexpert пише, що на фініші президентських перегонів вона почала посилювати критику Трампа, прагнучи повернути собі ініціативу.

Серед виборців 53% мають негативну думку про Гарріс проти 45%. 54% респондентів заявили, що не схвалюють її роботу на посаді віце-президента США.

При цьому думка про колишнього лідера американців навпаки покращилась – 52% опитаних заявили, що схвалюють його політику на посаді глави держави, 48% – не схвалюють його роботу у Білому домі.

Раніше ЗМІ заявили, що Білл Гейтс побоюється нового президентства Трампа. Тому американський бізнесмен вирішив таємно фінансово підтримати кампанію його конкурентки.

Exit mobile version