Візит Зеленського у Ватикан: Папа Римський розповів про важливе прохання українського президента

Глава Католицької церкви розкрив, про що він говорив із українським президентом Володимиром Зеленським під час його візиту у Ватикан. Лідер нації звернувся до Папи Римського з важливим проханням.

Володимир Зеленський і Папа Римський

Фото – president.gov.ua

Понтифік розповів журналісту Telemundo News, що він обговорював із главою України тему, яка «дуже зачіпає» Зеленського. Президент попросив Франциска подбати про дітей, яких російські загарбники незаконно вивезли на територію країни-агресора, інформує «НБН».

За словами Папи Римського, лідер нації «попросив його про дуже велику послугу» – допомогти спробувати повернути юних громадян України додому з Росії.

Журналіст поцікавився, чи говорили вони про підтримку української «формули миру», на що глава католицької церкви відповів, що тон розмови із Зеленським «був не той».

За словами Франциска, Київ не стурбований посередництвом у переговорах із Москвою, оскільки Україна має сильний блок, до якого входить вся Європа та Сполучені Штати Америки.

Раніше Папа Римський розповів про свою спробу зустрітися із кремлівським диктатором Володимиром Путіним на початку повномасштабної війни в Україні.

Exit mobile version