Кулеба прийшов на популярне шоу в США: після слів дипломата зал аплодував стоячи

Глава Міністерства закордонних справ України побував на одному з найпопулярніших американських телепроектів The Late Show зі Стівеном Кольбером. Під час бесіди з ведучим дипломат зірвав овації.

Дмитро Кулеба на The Late Show

Дмитро Кулеба на The Late Show. Фото – youtube.com

Випуск шоу за участю міністра закордонних справ опубліковано на YouTube-каналі The Late Show with Stephen Colbert, інформує «НБН».

Кольбер поцікавився у дипломата про вражаючий контрнаступ українських захисників у Харківській області. Глава МЗС зазначив, що успіхи нашої армії у цьому регіоні показують усьому світу, що українці знають, як перемагати та роблять це.

Відповідь Кулеби публіка зустріла гучними оваціями, на що міністр зазначив, що всі оплески мають бути для українського народу та відважних військовослужбовців. Слова дипломата зачепили глядачів, які продовжували довго плескати стоячи.

Керівник МЗС висловився і про фейкові референдуми, які окупанти вирішили провести на тимчасово захоплених територіях нашої країни.

Кулеба наголосив, що Путін може «влаштувати бутафорію і назвати це частиною Місяця», проте українці продовжуватимуть битися за батьківщину, повернувши кожен метр своєї землі.

Нагадаємо, що нідерландський комік потролив росіян за псевдереферендуми в Україні. Гуморист випустив жартівливий ролик, де розповідає про вигоди бути провінцією Нідерландів та агітує громадян РФ голосувати за приєднання до його країни.

Exit mobile version