Подоляк розповів про безглуздий фейк, яким Росія намагається дискредитувати Україну в очах Заходу

Російська Федерація використовує будь-які способи, щоб залишити Україну без військової допомоги від західних країн. Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк розповів, який фейк розкручує РФ, щоб зірвати постачання зброї Києву.

Михайло Подоляк

Михайло Подоляк. Фото – president.gov.ua

У своєму Twitter-акаунті представник Офісу Зеленського зазначив, що кремлівська пропаганда завжди експлуатує страх. Рупори путінського режиму роблять вкид про «чорний ринок зброї» України, щоб дискредитувати нашу державу в очах західних партнерів, інформує «НБН».

За словами Подоляка, росіяни розганяють цей фейк, щоби заблокувати військову допомогу нашій країні з-за кордону. Держава-агресор намагається зупинити постачання озброєння Києву, проте за півроку не надала жодного доказу своїх слів.

Радник голови ОПУ додав, що російсько-українська війна відбувається у прямому ефірі, де кожен може побачити, що є тотальний облік і ретельний контроль.

Раніше Подоляк розповів, чи може в нашій країні повторитись «корейський сценарій». Він пояснив різницю між Росією та Північною Кореєю.

Exit mobile version