У Путіна зробили заяву про «референдуми» у Херсонській та Запорізькій областях: що сказав Дмитро Пєсков

У Мережі продовжують публікуватися матеріали щодо так званих референдумів, які Росія має намір проводити на окупованих територіях України, зокрема в Херсонській та Запорізькій областях. Цю інформацію прокоментував речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

Окупанти

Кого Путін відправляє в Україну? Фото - lb.ua

Як повідомляє «НБН», російські пропагандистські інформаційні агентства з посиланням на заяву прес-секретаря Володимира Путіна Дмитра Пєскова, пишуть, що Росія мовляв не має наміру проводити жодні «референдуми» на захоплених військами голови Кремля територіях Херсонської та Запорізької областей. За його словами, це хочуть зробити люди, які там мешкають.

Дослівно із заяви Дмитра Пєскова:

«Уся справа в тому, що такі плани вже зараз мають мешканці, які проживають на території цих областей. Адже це не ми проводимо «референдум». Тут необхідно зрозуміти, до кого Володимир Олександрович Зеленський звертається з такою заявою – до українців згаданих місць проживання або до росіян, які мешкають у Росії. І якщо його звернення направлене до громадян та влади Російської Федерації, то це не за адресою».

При цьому речник Володимира Путіна додав, що нібито величезна кількість населення тимчасово захоплених Росією українських земель нібито не хоче жити на території України.

Крім того Дмитро Пєсков заявив, що наразі немає жодних передумов для того, що Шляхи та Зеленський проведуть зустріч. Крім того, відсутній також переговорний процес між делегаціями України та РФ, оскільки в Кремлі вважають, що Київ «пішов із радарів».

Раніше ми вже писали, як президент України Володимир Зеленський попередив Росію від проведення “референдумів”.

Exit mobile version