Піонтковський прокоментував заяву ФСБ про вбивство дочки Дугіна: що нагадав політолог із біографії Путіна

Російський політолог Андрій Піонтковський відреагував на новину про вбивство дочки ідеолога «русского мира», пропагандиста Олександра Дугіна Дар'ї. Експерт нагадав факт про кремлівського диктатора, який не люблять згадувати росіяни.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – rbc.ru

На своїй Twitter-сторінці Піонтковський висловив думку про те, що Дар’ю Дугіну могли вбити спецслужби Росії з огляду на минуле Володимира Путіна, інформує «НБН».

Політолог написав, що при аналізі будь-яких терористичних актів на території РФ не варто забувати, що Путін і його соратник секретар Радбезу Росії Микола Патрушев прийшли до влади саме після серії терактів. Вони підривали будинки з жителями, якы спали, поки їх не спіймали у Рязані, що представили громадянам як «навчання».

Експерт підкреслив, що версія вбивства Дугіної ФСБ РФ «настільки жахлива у своїй самовикривальній дурості», що навіть пропагандистське телебачення не говорило про це цілий день.

Нагадаємо, що в Росії заявили, що «українська злочинниця», яка нібито вбила Дугіну, втекла до Естонії. У МЗС Естонії відповіли на звинувачення ФСБ РФ у приховуванні «терористки».

Exit mobile version