Чи можуть президента «Мотор Січ» Богуслаєва обміняти на українських військовополонених: відповідь Подоляка

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк допускає обмін президента підприємства «Мотор Січ» В'ячеслава Богуслаєва, підозрюваного у диверсії та держзраді, на українських військовополонених.

В'ячеслав Богуслаєв

В'ячеслав Богуслаєв. Фото – stopcor.org

Радник Андрія Єрмака заявив, що президента промислового гіганта «Мотор Січ», якого підозрюють у диверсії та держзраді, можуть обміняти на полонених, яких утримують російські загарбники, інформує «НБН» із посиланням на телеканал «Настоящее время».

В’ячеслав Богуслаєв має паспорт країни-агресора, тому його можуть внести до списків на обмін. Подоляк запевнив, що Київ зробить усе, щоб повернути українських громадян, зокрема використовуватиме суб’єктів з громадянством РФ.

Представник Офісу Зеленського нагадав, що раніше Україна обміняла одіозного політика та кума російського президента Віктора Медведчука на 215 українських полонених.

Нагадаємо, що Богуслаєв незаконно постачав товари військового призначення для штурмової авіації путінських окупаційних сил, зокрема двигуни підприємства «Мотор Січ» виявили в збитих літаках РФ.

Exit mobile version