Так легко все не буде – військовий аналітик висловився про хід війни в Україні

На п'ятому місяці бойових дій із путінською армією на сьогодні створюються передумови для контрнаступу українських захисників на півдні нашої країни. Військовий аналітик Петро Черник вважає, що війна затягнеться, проте не виключає, що все може розвиватися непередбачувано і закінчиться через кілька тижнів.

Війна в Україні

Війна в Україні. Фото – reuters.com

Експерт вважає, що Україна має готуватися до затяжного протистояння. Черник не заперечує, що війна може закінчитися і за кілька тижнів, чому є безліч прикладів в історії, інформує «НБН» із посиланням на «Апостроф».

Проте, аналітик більше схиляється до того, що бойові дії затягнуться надовго. За його словами, є передумови для точкових контрнаступних операцій українських військових. При цьому країна-агресор почала перекидати на Херсонщину безліч путінських солдатів та техніки, що, можливо, затягне битву за Херсон.

Черник зазначив, що, на його думку, все не буде так легко і війна з Росією буде довгою.

Водночас військовий експерт Микола Бєлєсков наголошує, що українські захисники можуть змусити російських загарбників зробити «жест доброї волі» у Херсоні. Він пояснив, що мають зробити ЗСУ, щоб окупанти залишили місто.

Exit mobile version