Командування окупантів робить бізнес на «спецоперації»: загарбникам пропонують відкупитися від передової

Командири путінської армії заробляють гроші на «спецоперації» РФ в Україні, пропонуючи військовослужбовцям відкупитись від першої лінії фронту. Окупантам, які більше не хочуть брати участь у «СВО», достатньо заплатити, щоб їх повернули у тил.

Російські окупанти

Російські окупанти. Фото – reuters.com

Управління стратегічних комунікацій ЗСУ повідомило, що командири ЗС РФ роблять бізнес на війні. Загарбники можуть заплатити за те, щоб їх із передової відправили в тил, інформує «НБН» із посиланням на Telegram-канал СтратКом ЗСУ.

Відомо, що така схема найбільш поширена на гарячих ділянках фронту, де щогодини путінські окупаційні сили зазнають втрат. Тому командири пропонують своїм підлеглим урятувати своє життя, відкупившись від першої лінії.

Наприклад, у районі Бахмута офіцери армії країни-агресора за таку послугу просять 5000 рублів на добу. Командування встановило саме таку суму, щоб не всі солдати одразу втекли з поля бою.

Крім того, бізнес на путінських військових дозволить командуванню добре заробити на війні, адже кремлівський диктатор Володимир Путін та глава Міноборони РФ не виплачують їм великі гроші, обіцяні перед відправкою до України.

Генеральний штаб ЗСУ у середу, 19 жовтня, повідомив, що у Росії учасникам «спецоперації» затримують виплати. Крім того, не отримують компенсацій і родичі загиблих на війні в Україні окупантів.

Exit mobile version