Путін може посилити війну в Україні без ядерної зброї: ЗМІ розкрили чотири способи ескалації

Журналісти американського видання The Hill стверджують, що кремлівський диктатор Володимир Путін має чотири способи посилення війни в Україні без завдання ядерного удару.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – slovoidilo.ua

У матеріалі The Hill зазначається, що російський президент-агресор має чотири способи ескалації війни в Україні без ядерної атаки, інформує «НБН».

РФ успадкувала частину програми біологічної зброї СРСР й Кремль продовжив відповідні розробки. Журналісти вважають, що окупанти можуть поширити в Україні рицин, ботулотоксини та спори сибірської виразки, щоб завдати максимальних втрат серед мирного населення та розпочати нову фазу конфлікту.

Вбивати і калічити українців російський лідер може і за допомогою хімічної зброї, зокрема задушливими, шкірно-наривними, нервово-паралітичними та кров’яними речовинами.

Щоб зірвати контрнаступ ЗСУ на Півдні України, загарбники здатні підірвати греблі на річці Дніпро, щоб утопити лівий берег нижче за течією. У такому випадку Києву доведеться організовувати евакуацію місцевого населення, замість наступу на Херсон.

Кремлівський диктатор може продовжити діяти своїми звичайними методами – атакувати військові та цивільні об’єкти, а також енергетичну інфраструктуру в українських містах. Крім того, війна може увійти до нової фази після завершення так званої часткової мобілізації в РФ, коли ряди окупаційних сил поповняться щонайменше на 300 000 новобранців.

Нагадаємо, що російський політолог Станіслав Бєлковський розповів, як кремлівські еліти намагаються переконати Путіна не застосовувати ядерне озброєння.

Exit mobile version