Обстріли енергетичних об’єктів України: Жданов розповів, що допоможе убезпечити інфраструктуру

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що Україна може зберегти свою систему енергетики, якщо західні країни терміново передадуть Києву всі необхідні системи протиповітряної та протиракетної оборони.

Олег Жданов

Олег Жданов. Фото – dialog.ua

Російські окупанти періодично атакують енергетичні об’єкти України, через що у багатьох регіонах нашої країни запровадили віялове відключення електрики, інформує «НБН».

В інтерв’ю виданню «Обозреватель» Жданов розповів, що кремлівський диктатор Володимир Путін хоче покласти українську енергетику, проте є спосіб, який допоможе зберегти її.

За словами військового експерта, наслідки атак росіян на об’єкти критичної інфраструктури вдасться мінімізувати, якщо західні партнери якнайшвидше передадуть Україні системи ППО та ПРО.

У такому випадку наша країна почуватиметься впевненіше і зможе пережити зиму з найменшими втратами, інакше українцям доведеться сидіти на вугіллі та дровах.

Нагадаємо, що у Держенергонагляді України відповіли на найпопулярніші питання громадян щодо аварійного відключення електрики та графіків.

Exit mobile version