Британська розвідка розповіла, як Міноборони РФ на Донбасі намагається конкурувати із досягненнями «вагнерівців»

Розвідка Великобританії стверджує, що Міністерство оборони Російської Федерації намагається обійти найманців ПВК «Вагнер», здійснивши захоплення міста Вугледар Донецької області.

Російські окупанти

Фото – slovoidilo.ua

Британська розвідка повідомила, що оборонне відомство країни-агресора прагне досягти успіху в Вугледарі, щоб конкурувати з досягненнями армії російського олігарха Євгена Пригожина.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на Twitter-сторінку Міністерства оборони Сполученого Королівства.

У повідомленні сказано, що за останній тиждень уповільнилися спроби російських військ штурмувати місто через провальні дорогі атаки, які ЗС РФ здійснили протягом попередніх трьох місяців.

У відомстві стверджують, що окупанти здобули єдиний помітний тактичний успіх у районі Бахмута Донецької області, на захоплення якого кинули в основному «вагнерівців».

Оскільки ПВК публічно конфліктує з оборонним відомством РФ, командування окупантів наполегливо намагалося взяти під контроль Вугледар, щоб конкурувати з успіхами армії Пригожина.

Зазначимо, що аналітики американського Інституту вивчення війни розповіли, чи достатньо росіянам самих наступів «вагнерівців» на Бахмут, щоб захопити його.

Exit mobile version