РФ формує нове угруповання із понад 100 тисяч окупантів – Павлюк висловився про плани ворога

Командувач Сухопутними військами ЗСУ Олександр Павлюк повідомив, що РФ формує нове угруповання із понад 100 000 окупантів. Генерал-лейтенант припускає, що влітку ворог може піти у наступ.

Олександр Павлюк

Фото – unian.net

Воєначальник в ефірі національного телемарафону повідомив, що росіяни створюють нове угруповання із понад 100 000 загарбників. Він припускає, що за рахунок такої кількості бійців окупанти мають намір поповнювати підрозділи, які втрачають боєздатність, інформує «НБН».

Воєначальник повідомив, що плани ворога ЗСУ до кінця не відомі, є дані щодо формування нового угруповання військ країни-агресора. До червня «визволителі» матимуть певні підрозділи для наступу на одному із напрямків.

Павлюк зазначив, що це максимально важкий прогноз і захисники намагатимуться завдати максимальних втрат «другій армії світу», щоб їй довелося новостворене угруповання залучити до бойових дій.

Як повідомлялося, у Головному управлінні розвідки Міноборони України оцінили загрозу наступу путінських окупаційних сил на Сумську та Чернігівську області.

Exit mobile version