Сладков зробив несподіване зізнання про Донбас: пропагандист підставив Кремль словами про злочини Росії

Військовий кореспондент РФ Олександр Сладков раптово видав заяву про Донбас, яка суперечить кремлівській пропаганді, яка всі вісім років звинувачувала Україну у знищенні цього регіону.

Олександр Сладков

Олександр Сладков. Фото – gtrklnr.com

Пропагандист визнав, що населені пункти на Сході України руйнують путінські війська, незважаючи на те, що Москва регулярно звинувачує ЗСУ у знищенні міст Донбасу. Несподівану заяву військовий кореспондент зробив у своєму Telegram-каналі, інформує «НБН».

Сладков похвалився, що російські загарбники влаштували «м’ясорубку» у Пісках на Донеччині, крім того, він пригрозив, що окупанти можуть залишити «випалену землю» на місці Кривого Рогу, де народився і виріс президент України Володимир Зеленський.

Пропагандист не приховував, що йому приємно дізнаватися, як армія Путіна знищує Піски. Військовий кореспондент зізнався, що очікував, як окупанти одного разу атакують це селище і «замішають тіла ворогів із бетоном».

Раніше в Мережі з’явилося відео, де пропагандистка з “ДНР” пояснює, навіщо путінські війська зруйнували Маріуполь. На висловлювання пособниці країни-агресора різко відреагував український журналіст Денис Казанський.

Exit mobile version